U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Iedere eerste maandag- en woensdagochtend van de maand van 10 tot 12 uur kunt u ons bezoeken in het heemhuis.

Bewerken van Bestand:03.644.JPG

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, dan worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven. Daarnaast zijn er andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 1: Regel 1:
Foto 03.644 -[[Penning van Verdienste]] voor [[Antonius Johannes van Osch (1920-2000)|Toon van Osch]] met zijn echtgenote [[Antonia Maria van Raaij (1920-2016)|Tonny van Raaij]], rechts [[Antonius Adrianus Josephus Maria van Genabeek (1929)|burgemeester Van Genabeek]], op 22 maart 1985.
+
 
 +
Foto 03.644 -[[Erepenning]] voor [[Antonius Johannes van Osch (1920-2000)]] met haar echtgenote [[Antonia Maria van Raaij (1920-2016)]], rechts burgemeester  [[Antonius Adrianus Josephus Maria van Genabeek (1929)]], op 22 maart 1985.
  
 
[[categorie:collectie gemeente Deurne]]
 
[[categorie:collectie gemeente Deurne]]

Al uw bijdragen aan DeurneWiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie DeurneWiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)