U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Op maandag- en woensdagochtend ontvangen we alleen op afspraak en onder voorwaarden bezoek in het heemhuis. Dinsdagavond gesloten.

Bewerken van Bestand:05.920.jpg

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, dan worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven. Daarnaast zijn er andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 1: Regel 1:
Foto 05.920 - [[Stationslaan]]:  vlnr: de woningen van [[Jacobus Hubertus Coopmans (1886-1924)]] aan de Stationslaan A.70, [[Henricus Johannes van Horik (1917-2004)]] aan de Stationslaan A.71, [[Leonardus Althuizen (1889-1958)]] aan de Stationslaan A.72, en helemaal achteraan [[Hotel Goossens]] aan de A.85
+
Foto 05.920
 
+
[[Stationslaan]] :  vlnr.: [[Coopmans]], [[van Hork]], [[Lenard Althuizen]], hoek om ,  [[hotel Harrie Goossens]].
Bij de [[Huisnummering 1950-1955|huisnummering in 1950-1955]] kregen zij allemaal een nieuw adres aan het [[pastoor Roesplein]].  
 
 
[[categorie:collectie gemeente Deurne]]
 
[[categorie:collectie gemeente Deurne]]
[[Categorie:(Oude) ansichtkaart]]
 

Al uw bijdragen aan DeurneWiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie DeurneWiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)