U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Wilt u informatie vragen of geven over DeurneWiki? Iedere woensdagochtend van 10 tot 12 uur vrije inloop in het heemhuis.
DeurneWiki is gratis voor u als gebruiker,
en dat willen we zo houden!
Steun ons daarom en stem bij de Rabo ClubSupport op
heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne

Bestand:13.068.jpg

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

13.068.jpg(650 × 433 pixels, bestandsgrootte: 86 kB, MIME-type: image/jpeg)

Foto 13.068[1][2] - Op 1 september 1964 opende Rob Slotenmaker, na Zandvoort, zijn tweede (anti)-slipschool in Deurne. De school was gevestigd in een bosrijke omgeving ter hoogte van de Raktseweg hoek Ooftweg.

Onder de genodigden waren leden van burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne, leden van het korps rijkspolitie Deurne (RPD) en van de gemeentepolitie Helmond (GPH). Ook de jonge DAF-directeur Martien van Doorne (niet op de foto) kwam even kijken hoe zijn Dafjes het er slippend vanaf brachten. Op de foto luisteren de genodigden, staande voor het instructielokaal, aandachtig naar de toespraak van Rob Slotenmaker.

Vlnr
RPD adjudant Theo van Boven, NN (achter politieman), Sietze Meijer (RPD postbureau Liessel), Jan van Kasteren (GPH), achter hem NN, burgemeester Hoebens, Jaap Wiegersma (achter, met hoed), Harrie Rijnders, Jan Meulendijks (GPH, in burger), J. Hardeman (GPH), achter hem Wim van Deursen, Noud Jacobs, Dees de Jager (GPH), NN, NN, instructeur D. de Vries (wit kostuum), achter de microfoon Rob Slotenmaker, NN en NN.

Bronnen, noten en/of referenties
  1. Een oproep voor meer informatie mbt deze foto in het Weekblad van Deurne van 20 maart 2003 leverde geen enkele aanwijzing op.
  2. In februari 2014 vroeg heemkundekring H.N. Ouwerling aan Harrie Aspers om hulp met bovengenoemde gegevens als resultaat

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie29 dec 2013 10:29Miniatuurafbeelding voor de versie van 29 dec 2013 om 10:29650 × 433 (86 kB)Gjtokkel (overleg | bijdragen)

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: