Welkom op DeurneWiki - de Deurnese encyclopedie

Steun ons door lid of vriend van heemkundekring H.N. Ouwerling te worden.
Voor DeurneWiki: elke woensdagochtend van 10 tot 12 uur in het heemhuis.

Bestand:Brede school de Zonnebloem Liessel.JPG: verschil tussen versies

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Brede school de Zonnebloem Liessel is bij het begin van schooljaar2009-2010 in gebruik genomen. Het schoolgebouw is gebouwd als onderdeel van het IDOP (Integraal Dorps Ontwikkelingsplan).Het gebouw heeft twaalf leslokalen en daarin wordt aan alle leef...)
(geen verschil)

Versie van 1 nov 2017 om 12:23

Brede school de Zonnebloem Liessel is bij het begin van schooljaar2009-2010 in gebruik genomen. Het schoolgebouw is gebouwd als onderdeel van het IDOP (Integraal Dorps Ontwikkelingsplan).Het gebouw heeft twaalf leslokalen en daarin wordt aan alle leeftijdscategorieën van de Liesselse kinderen lager onderwijsonderwijs gegeven. Het adres van de school is Het Hofke10 en is direct achter het processiepark gelegen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie1 nov 2017 12:23Miniatuurafbeelding voor de versie van 1 nov 2017 om 12:23448 × 336 (49 kB)Harrie M (overleg | bijdragen)Brede school de Zonnebloem Liessel is bij het begin van schooljaar2009-2010 in gebruik genomen. Het schoolgebouw is gebouwd als onderdeel van het IDOP (Integraal Dorps Ontwikkelingsplan).Het gebouw heeft twaalf leslokalen en daarin wordt aan alle leef...
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Geen enkele pagina gebruikt dit bestand.

Metadata