U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Tot nader bericht geen woensdagochtendbijeenkomsten in het heemhuis.

Bestand:Deurne wapen.png

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deurne_wapen.png(200 × 323 pixels, bestandsgrootte: 56 kB, MIME-type: image/png)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving Wapen gemeente Deurne, bron: http://www.ngw.nl/
Datum (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons.
Auteur De originele uploader was Tibor op de Nederlandstalige Wikipedia

Licentie

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-04-12 12:24 Tibor 200×323×8 (57669 bytes) Wapen gemeente Deurne, bron: http://www.ngw.nl/

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie21 mei 2007 18:17Miniatuurafbeelding voor de versie van 21 mei 2007 om 18:17200 × 323 (56 kB)Ekki01{{Information |Description=Wapen gemeente Deurne, bron: http://www.ngw.nl/ |Source=Originally from [http://nl.wikipedia.org nl.wikipedia]; description page is/was [http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3ADeurne_wapen.png here]. |Date=2006-04-12

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: