U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Op maandag- en woensdagochtend ontvangen we alleen op afspraak en onder voorwaarden bezoek in het heemhuis. Dinsdagavond gesloten.

Bestand:Deurne wapen.png

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deurne_wapen.png(200 × 323 pixels, bestandsgrootte: 56 kB, MIME-type: image/png)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Gnome-x-office-drawing.svg
Bestand:Deurne wapen.svg is een vectorversie van dit bestand. Indien niet van slechtere kwaliteit dient deze gebruikt te worden in plaats van deze rasterafbeelding.

File:Deurne wapen.png → File:Deurne wapen.svg

Zie Help:SVG voor meer informatie.

In andere talen

Alemannisch  British English  català  Bahasa Indonesia  dansk  čeština  Deutsch  Bahasa Melayu  sicilianu  italiano  русский  eesti  română  Ido  Esperanto  беларуская (тарашкевіца)  Scots  Tiếng Việt  português  euskara  English  magyar  vèneto  Nederlands  português do Brasil  Türkçe  slovenščina  polski  galego  Ελληνικά  lietuvių  slovenčina  македонски  norsk bokmål  español  norsk  svenska  hrvatski  Frysk  français  български  suomi  нохчийн  Plattdüütsch  occitan  norsk nynorsk  српски / srpski  татарча/tatarça  українська  ქართული  հայերեն  বাংলা  தமிழ்  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  中文  中文(中国大陆)  中文(台灣)  中文(新加坡)  中文(简体)  中文(繁體)  中文(马来西亚)  עברית  العربية  فارسی  +/−

SVG-bestand

Beschrijving

Beschrijving Wapen gemeente Deurne, bron: http://www.ngw.nl/
Datum 12 april 2006 (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons.
Auteur De originele uploader was Tibor op de Nederlandstalige Wikipedia

Licentie

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-04-12 12:24 Tibor 200×323×8 (57669 bytes) Wapen gemeente Deurne, bron: http://www.ngw.nl/

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie21 mei 2007 17:17Miniatuurafbeelding voor de versie van 21 mei 2007 om 17:17200 × 323 (56 kB)Ekki01{{Information |Description=Wapen gemeente Deurne, bron: http://www.ngw.nl/ |Source=Originally from [http://nl.wikipedia.org nl.wikipedia]; description page is/was [http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3ADeurne_wapen.png here]. |Date=2006-04-12

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: