U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Wilt u informatie vragen of geven over DeurneWiki? Iedere woensdagochtend van 10 tot 12 uur vrije inloop in het heemhuis.
DeurneWiki is gratis voor u als gebruiker,
en dat willen we zo houden!
Steun ons daarom en stem bij de Rabo ClubSupport op
heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne

Bewerken van Huize St. Joseph

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, dan worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven. Daarnaast zijn er andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 1: Regel 1:
 
{{dpintro}}
 
{{dpintro}}
 
*Voormalige [[Huize St. Joseph (Visser)]] (1858-1925). Het gebouw kreeg, na de verhuizing van de [[Zusters Franciscanessen]] naar de [[Kruisstraat]], een “tweede leven” onder de naam [[Sancta Maria]] en werd in 1971 gesloopt.  
 
*Voormalige [[Huize St. Joseph (Visser)]] (1858-1925). Het gebouw kreeg, na de verhuizing van de [[Zusters Franciscanessen]] naar de [[Kruisstraat]], een “tweede leven” onder de naam [[Sancta Maria]] en werd in 1971 gesloopt.  
*Voormalige [[Huize St. Joseph (Kruisstraat)]] (1926-1994), was het tweede en laatste kloostergebouw voor de Zusters Franciscanessen in Deurne. Het klooster werd in 1994 gesloopt om plaats te maken voor [[Zorgboogcentrum De Nieuwenhof]].
+
*Voormalige [[Huize St. Joseph (Kruisstraat)]] (1926-1994), was het tweede en laatste kloostergebouw voor de Zusters Franciscanessen in Deurne  
  
 
{{dp}}
 
{{dp}}

Al uw bijdragen aan DeurneWiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie DeurneWiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)

Op deze pagina gebruikte sjablonen: