Welkom op DeurneWiki - de encyclopedie voor de gemeente Deurne

U kunt ons steunen door lid of vriend van Heemkundekring H.N. Ouwerling te worden.
Iedere woensdagochtend zijn wij tussen 10 en 12 uur in het heemhuis: Stationsstraat 73.

Bewerken van Johannes Jacobus Donkers (1910-1972)

Ga naar: navigatie, zoeken

Waarschuwing: u bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt opgeslagen als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u aanmeldt of een gebruiker aanmaakt verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden.

Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt.

Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.
Huidige versie Uw tekst
Regel 16: Regel 16:
  
  
Johannes was een zoon van de landbouwer Johannes Leonardus Donkers (Gerwen 1862-1939 Nistelrode) en Joanna Saris (Sint-Oedenrode 1872-1935 Gerwen) en een broer van [[Wilhelmus Arnoldus Donkers (1904-1970)|Wilhelmus Arnoldus Donkers]] die van 1951 tot 1970 pastoor van de [[Sint-Willibrordusparochie (Zeilberg)| Sint-Willibrordusparochie]] in [[Zeilberg]] was.<br>
+
Johannes was een zoon van de landbouwer Johannes Leonardus Donkers (1862-1939) en Joanna Saris (1872-1935) en een broer van [[Wilhelmus Arnoldus Donkers (1904-1970)|Wilhelmus Arnoldus Donkers]] die van 1951 tot 1970 pastoor van de [[Sint-Willibrordusparochie (Zeilberg)| Sint-Willibrordusparochie]] in [[Zeilberg]] was.<br>
  
 
Op 6 juni 1936 werd hij door monseigneur A.F. Diepen in de Sint-Jan van Den Bosch tot priester gewijd. Na zijn priesterwijding was Reusel zijn eerste standplaats als kapelaan.  
 
Op 6 juni 1936 werd hij door monseigneur A.F. Diepen in de Sint-Jan van Den Bosch tot priester gewijd. Na zijn priesterwijding was Reusel zijn eerste standplaats als kapelaan.  

Al uw bijdragen aan DeurneWiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie DeurneWiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren | Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)