Welkom op DeurneWiki - de Deurnese encyclopedie
Blijf ons steunen door lid of vriend te worden.
Tot 1 september is het heemhuis gesloten

Joost Manders (1972): verschil tussen versies

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 
Regel 1: Regel 1:
'''Joost Manders''' (Deurne 1972) is tot ver buiten [[Deurne]] bekend als een muzikale duizendpoot, die bewezen heeft vele zanggenres fantastisch te kunnen invullen: van pop en rock tot klassiek. Via een aantal rollen in musicals is de passie voor zang ontstaan.
+
{{Infobox persoon
 +
| naam          = Joost Manders
 +
| foto          =
 +
| tekst          =
 +
| volledige naam =
 +
| roepnaam      = Joost
 +
| geboorteplaats = Deurne
 +
| geboortedatum  =
 +
| overl.plaats  =
 +
| overl.datum    =
 +
| partner(s)     =
 +
| beroep(en)    = logistiek medewerker 
 +
}}
  
 +
'''Joost Manders''' werd in 1972 in [[Deurne]] geboren en werd bekend als een muzikale manusje-van-alles die ervaring heeft om muziek ten gehore te brengen variërend van pop en rock tot klassiek. Via een aantal rollen in musicals ontstond zijn passie voor zang.
  
Zo speelt Manders o.a. in de "The Blues Brothers", een 11-koppige tributeband waar hij disco- en rocknummers afwisselt met opera-aria's. Denk bijvoorbeeld aan Amigo's Para Siempre, Conte Partiro of "The Opera" van de Dizzy Man's Band".
 
  
Manders is ook actief in het gezelschap "Huhum". Huhum bestaat uit de twee tenoren Joost Manders uit Deurne en Stan Lambregts uit Delft, ondersteund door pianiste Rosemarie Seuntiëns uit Asten. Samen met deze artiesen staat Manders garant voor een veelzijdige muzikale avond met klassieken en toch geen opera, komisch en kolderiek en toch geen cabaret. Een show met een aantal op humoristische wijze gezongen opera-aria’s waarbij, naast de zang, met name de mimiek een belangrijke factor speelt.  
+
Hij begon onder meer bij de ''The Blues Brothers'' afkomstig uit Gemert een elfkoppige tributeband waar hij disco- en rocknummers afgewisseld worden met opera-aria's. Deze band kreeg in 2007 in Utrecht de eerste prijs in de Clash of the Cover-bands 2006 uitgereikt.
 +
 
 +
Tevens is hij is actief bij het gezelschap ''Huhum'' deze omvat twee tenoren waaronder Joost en Stan Lambregts uit Delft. Zij worden ondersteund door pianiste Rosemarie Seuntiëns uit Asten. Zij geven een optreden met een aantal op humoristische wijze gezongen opera-aria’s waarbij naast de zang de mimiek een belangrijke factor speelt.
 +
 
 +
Daarnaast is Joost ook regelmatig te zien en te horen op diverse Promsconcerten met nummers variërend van Paradise by the dashboardlight tot Verdi's Li Biamo, treedt hij regelmatig op in het [[Cultuurcentrum Martien van Doorne]] en reist hij af en toe mee met de [[Koninklijke Harmonie Deurne]] (KHD) naar internationale concerten.
  
Daarnaast is Joost  ook  regelmatig te zien en te horen op diverse Promsconcerten met nummers variërend van Paradise by the dashboardlight tot Verdi's Li Biamo, treedt hij regelmatig op in het [[Cultuurcentrum Martien van Doorne]] en reist hij af en toe mee met de [[Koninklijke Harmonie Deurne]] (KHD) naar internationale concerten.
 
  
In het dagelijkse leven is Manders werkzaam in de verpakkingsindustrie.
 
  
 
==Externe Link==
 
==Externe Link==

Versie van 28 dec 2017 om 18:23

Joost Manders
Persoonsinformatie
Roepnaam Joost
Geboorteplaats Deurne
Beroep(en) logistiek medewerker

Joost Manders werd in 1972 in Deurne geboren en werd bekend als een muzikale manusje-van-alles die ervaring heeft om muziek ten gehore te brengen variërend van pop en rock tot klassiek. Via een aantal rollen in musicals ontstond zijn passie voor zang.


Hij begon onder meer bij de The Blues Brothers afkomstig uit Gemert een elfkoppige tributeband waar hij disco- en rocknummers afgewisseld worden met opera-aria's. Deze band kreeg in 2007 in Utrecht de eerste prijs in de Clash of the Cover-bands 2006 uitgereikt.

Tevens is hij is actief bij het gezelschap Huhum deze omvat twee tenoren waaronder Joost en Stan Lambregts uit Delft. Zij worden ondersteund door pianiste Rosemarie Seuntiëns uit Asten. Zij geven een optreden met een aantal op humoristische wijze gezongen opera-aria’s waarbij naast de zang de mimiek een belangrijke factor speelt.

Daarnaast is Joost ook regelmatig te zien en te horen op diverse Promsconcerten met nummers variërend van Paradise by the dashboardlight tot Verdi's Li Biamo, treedt hij regelmatig op in het Cultuurcentrum Martien van Doorne en reist hij af en toe mee met de Koninklijke Harmonie Deurne (KHD) naar internationale concerten.


Externe Link