U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Op maandag- en woensdagochtend ontvangen we alleen op afspraak en onder voorwaarden bezoek in het heemhuis. Dinsdagavond gesloten.

Mediapartner DeurneWiki

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Versie door Theo V (overleg | bijdragen) op 12 jul 2010 om 12:03
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Een mediapartner en DeurneWiki / heemkundekring H.N. Ouwerling proberen elkaar te ondersteunen bij de berichtgeving en conservering van historische feiten, objecten en gebeurtenissen over de gemeente Deurne en haar kerkdorpen en werken bovendien aan de verdere verhoging van de naamsbekendheid van beide partijen.

De samenwerking van de beide partners zal zich vooral richten op het aanleveren van historische verhalen en beelden door de Heemkundekring H.N. Ouwerling enerzijds. Anderzijds zal de mediapartner de (ex) Deurnenaren bewust maken van de historische waarde van sommige documenten, foto’s en objecten die via een nalatenschap veelal door de nazaten vernietigd worden en voor de Deurnese geschiedschrijving verloren gaan!

Een Mediapartner stimuleert (ex) Deurnenaren om hun historische kennis met DeurneWiki te delen door artikelen te starten, te verbeteren of uit te breiden.