U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Tot nader bericht geen woensdagochtendbijeenkomsten in het heemhuis.

Overleg:DownSide

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarom is de tekst: "ook wel Down Side en Down-Side" weggehaald? Uit de twee bijgevoegde afbeeldingen blijkt dit namelijk wel zo te zijn! Deze pagina is de afgelopen vier dagen 20! keer aangepast. Probeer het in één of twee keer goed te doen en gebruik voor het opslaan de knop Bewerking ter controle bekijken om eventuele fouten of onvolkomenheden op te sporen. --Pieter Koolen (overleg) 12 apr 2019 16:18 (CET)

Deze is aangepast omdat de band DownSide stond voor Neerkant, dat het soms verkeert is geschreven klopt maar wil dit graag eenduidig vermelden. Maakt het anders niet duidelijker...Toon 13 april 2019 00:33
We zijn gewend om bij het beschrijven van een artikel ook de afwijkende gebruikte schrijfwijzen te vermelden. Dat lijkt me voor een historische beschrijving correcter. Bovendien kom je, bij het zoeken met zo'n afwijkende schrijfwijze, toch bij het gezochte artikel uit. Dat dit geen overbodige luxe is blijkt wel uit het feit dat dit artikel in eerste instantie was aangemaakt onder de naam Down Side. Daarom zijn de (foutieve) namen teruggeplaatst. --Pieter Koolen (overleg) 13 apr 2019 11:03 (CET)
De link met Eimericus Martinus Berkers (1939-2012) klopt niet. 16 apr 2019 00:22 TOON
Klopt wel als, als je op Harrie Berkers klikt zie je twee personen staan. Van de ene is een pagina en van de andere (nog) niet.--E. Koolen (overleg) 16 apr 2019 10:19 (CET)