U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
We zijn weer op afspraak en onder voorwaarden op woensdagochtend
van 10 tot 12 uur in het heemhuis. Maak hier je afspraak..

Overleg:Petrus Hendricus Meulendijks (1914-2002)

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze pagina is hernoemd en heette eerst Piet Meulendijks. In het genealogisch bestand van Deurne zitten maar liefst 33 Meulendijksen die de voornaam Petrus, Piet of Pieter hebben. Ze zullen t.z.t. waarschijnlijk niet allemaal in DeurneWiki terechtkomen, maar een aantal daarvan zeker wel. Overigens is deze persoon nog steeds te vinden door te zoeken op Piet Meulendijks. Er is namelijk een doorverwijzing vanaf die naam naar Petrus Hendricus Meulendijks!--Pieter K 9 okt 2010 09:51 (CEST)

Prima, ik had die informatie niet ter beschikking anders had ik dat al meteen gedaan.--Theo V 9 okt 2010 10:11 (CEST)

Waarom staat er bij Ida bij dat zij in het ziekenhuis is overleden. Dat er staat dat ze in Helmond is overleden, is toch genoeg. Wil je dit wel erbij hebben staan moet dat bij iedereen die overleden is. Zo ook dan bij mijn moeder maar ik vind dit absoluut ONNODIG!!--conny velthoven 29 nov 2017 19:01 (CET)

Ben ik het helemaal mee eens. Ik vind ook dat er niet bij hoeft te staan in welk ziekenhuis ze overleden zijn. Veel mensen hebben er wel moeite mee, vooral als het in Helmond is.--Fien Verrijt (overleg) 29 nov 2017 19:12 (CET)