U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Iedere eerste maandag- en woensdagochtend van de maand van 10 tot 12 uur kunt u ons bezoeken in het heemhuis.

Overleg:Tramstraat

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Rini: Omdat de tabellen bij de straatnamen niet meer compleet zijn gaan we ze binnenkort waarschijnlijk verwijderen om alleen nog te verwijzen naar de wijklijsten die veel completer zijn. Het heeft dus weinig zin om die tabellen nu nog te bewerken.--Theo_V 18 feb 2016 20:03 (CET)

Ik had zelf ook al een beetje het idee dat ik dubbel werk zat te doen met die straatnaamtabellen, alles is nagenoeg terug te vinden in de Wijklijsten. Kan ik wel verder werken aan de Wijklijsten zoals ik dat nu al doe?--RinivD (overleg) 18 feb 2016 20:20 (CET)
Je zou de Wijklijsten kunnen plakken in een Word document en dan alle wijzigingen daarin verwerken voordat je het weer in DW plakt. Je zou bijvoorbeeld de linken bij de straatnamen dan over kunnen halen naar de wijklijsten in het Word document. Ben er svp van bewust dat na elke kleine wijziging in een pagina een compleet nieuwe kopie van die pagina wordt opgeslagen en dat is voor grote pagina's nogal belastend.--Theo_V 18 feb 2016 22:09 (CET)
Ik snap wat je bedoeld Theo, alleen ben ik er zelf meer voorstander van om ook kleine wijzigingen direct door te voeren en op te slaan in DW, temeer omdat ik niet weet of er meerdere mensen zijn die mogelijk aan hetzelfde artikel werken zoals bv. Wijklijsten, en dat zou het probleem van dubbel-werk juist in de hand werken.--RinivD (overleg) 19 feb 2016 00:24 (CET)

Dat klopt Rini, dat aspect zit er wel aan maar daar vallen afspraken over te maken. Even een klein berichtje in betreffende overlegpagina en we blijven er allemaal vanaf.--Theo_V 19 feb 2016 10:22 (CET)