U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Op maandag- en woensdagochtend ontvangen we alleen op afspraak en onder voorwaarden bezoek in het heemhuis. Dinsdagavond gesloten.

VVD Deurne

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Posters VVD gemeenteraadsverkiezingen 2018 aan de Maassingel

De VVD Deurne is een afdeling van de landelijke Volkspartij voor Vrijheid en Democratie.

Op donderdag 19 december 1975 vond in Hotel Stationszicht te Deurne de oprichtingsvergadering plaats van de VVD afdeling Deurne. De vergadering werd geopend door de heer J.A. Scheeren, voorzitter van de VVD Helmond, waaronder de Deurnese VVD-ers tot dan toe ressorteerden.

Tot voorzitter werd Loet Verbeek uit de Walsberg gekozen. Jac Coers werd penningmeester.

De VVD Deurne groeide snel, in een jaar tijd zag men het ledental met 500 procent toenemen.

Alexander Verbruggen werd in 2003 de nieuwe fractievoorzitter van de VVD Deurne. Hij volgde Godfried Wasser op. Deze legde zijn functie neer omdat hij zijn nieuwe baan bij de gemeente Maasdonk niet kon combineren met het raadswerk in Deurne. Hij was sinds 1998 raadslid voor de VVD.


Onno Hoes opende op vrijdagavond 6 oktober 2017 het clubhuis van VVD Deurne op het adres Stationsstraat 44A. Het moet de thuisbasis voor alle activiteiten van de partij richting de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 zijn. Na de opening door de oud-burgemeester van Maastricht werd het verkiezingsprogramma, de slogan en het nieuwe logo van VVD Deurne gepresenteerd.


Externe link[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]