Welkom op DeurneWiki - de encyclopedie voor de gemeente Deurne

U kunt ons steunen door lid of vriend van Heemkundekring H.N. Ouwerling te worden.
Iedere woensdagochtend zijn wij tussen 10 en 12 uur in het heemhuis: Stationsstraat 73.

Bestand:Coll AV-013 1977-AV03 Sint.JPG

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Ga naar: navigatie, zoeken
Oorspronkelijk bestand(1.004 × 696 pixels, bestandsgrootte: 226 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Driek Joosten uit Liessel als Sinterklaas. Hij was jarenlang Sinterklaas in Helenaveen. Hier komt hij Helenaveen binnen met het motorbootje van Janssen uit Helenaveen over de Helenavaart ter hoogte van de Carpsbrug in het centrum. Een van de zwarte pieten was zijn vriend Johan Engels. Toon Vervuurt zat in het Sinterkaascomité en de EHBO-vereniging in Helenaveen en was bevriend met Driek Joosten. Foto genomen en beschikbaar gesteld door André Vervuurt
Datum
Bron Eigen werk
Auteur Pieter K

Licentie

Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie29 aug 2010 09:28Miniatuurafbeelding voor de versie van 29 aug 2010 om 09:281.004 × 696 (226 kB)Pieter Deurne{{Information |Description={{nl|1=Driek Joosten uit Liessel als Sinterklaas. Hij was jarenlang Sinterklaas in Helenaveen. Hier komt hij Helenaveen binnen met het motorbootje van Janssen uit Helenaveen over de Helenavaart ter hoogte van de Carpsbrug in het

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: