U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Iedere eerste maandag- en woensdagochtend van de maand van 10 tot 12 uur kunt u ons bezoeken in het heemhuis.

Bewerken van Gerarda Johanna Petronella Hartjens (1888-1970)

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, dan worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven. Daarnaast zijn er andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 16: Regel 16:
  
  
Gerarda was het tweede kind en de oudste dochter van de huisschilder [[Adrianus Hartjens (1854-1927)]] en Henrica Jacoba Wouters (1863-1927).
+
Gerarda was het tweede kind en de oudste dochter van de huisschilder [[Adrianus Hartjens (1854-1927)]] en [[Henrica Jacoba Wouters (1863-1927)]].
  
 
{{DEFAULTSORT:Hartjens,Gerarda}}
 
{{DEFAULTSORT:Hartjens,Gerarda}}
 
[[categorie:Hartjens|Gerarda]]
 
[[categorie:Hartjens|Gerarda]]
 
[[categorie:onderwijzeres]]
 
[[categorie:onderwijzeres]]

Al uw bijdragen aan DeurneWiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie DeurneWiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)