U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Iedere eerste maandag- en woensdagochtend van de maand van 10 tot 12 uur kunt u ons bezoeken in het heemhuis.

Robbert Halffman

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Robert Halffman LR.JPG

Robbert Halffman werd door het college van burgemeester en wethouders van Deurne met ingang van 1 januari 2018 benoemd tot gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Deurne, als opvolger van Gert-Jan Kusters.


Hij volgde het gymnasium aan het Bernardinuscollege in Heerlen. In 1995 studeerde hij af als bedrijfseconoom aan de Universiteit Maastricht.

Tussen 1999 en 2003 was hij financieel adviseur en controller bij de gemeente Deurne.

Tot zijn benoeming als gemeentesecretaris in Deurne was hij vanaf 2005 gemeentesecretaris en algemeen directeur bij de gemeente Beesel en woonde met zijn partner in Herten in Herten, gemeente Roermond. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de intergemeentelijke samenwerking in het sociaal domein in Noord-Limburg. Daarvoor zette hij de regionale inkooporganisatie voor het sociaal domein in Noord-Limburg op.

Vanaf 2015 zette hij zich in als bestuurslid van de Coöperatie Verbindend Leiden. Deze coöperatie is gericht op het praktijkgericht reflecteren op leiderschap tussen leden van de coöperatie, afkomstig uit bedrijfsleven, zorg, onderwijs en overheid.