U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Iedere eerste maandag- en woensdagochtend van de maand van 10 tot 12 uur kunt u ons bezoeken in het heemhuis (met uitzondering van augustus).

Bestand:Grote Canadese Gans in Deurne.jpg

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.307 × 829 pixels, bestandsgrootte: 235 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand is afkomstig van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De bestandsbeschrijvingspagina wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving
English: In januari 1963, die bekend staat om zijn strenge winter en vele sneeuw zijn er bij de Liesselseweg, enkele honderden meter voorbij cafe de Reizende Man enkele tientallen Canadaganzen neergestreken. En dat is bijzonder omdat dit soort normaalgesproken nooit in Europa voor komt. gegroet Pierre
Bron Template:Kreeg Pierre van de Meulenhof
Auteur Tvosmeer

Licentie

Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie8 nov 2010 21:59Miniatuurafbeelding voor de versie van 8 nov 2010 21:591.307 × 829 (235 kB)wikimediacommons>Tvosmeer{{Information |Description={{en|1=In januari 1963, die bekend staat om zijn strenge winter en vele sneeuw zijn er bij de Liesselseweg, enkele honderden meter voorbij cafe de Reizende Man enkele tientallen Canadaganzen neergestreken. En dat is bijzonder om

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata