U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Iedere eerste maandag- en woensdagochtend van de maand van 10 tot 12 uur kunt u ons bezoeken in het heemhuis (met uitzondering van augustus).

Eremedaille in zilver in de Orde van Oranje-Nassau

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Meerdere Deurnenaren zijn onderscheiden met de eremedaille in zilver in de Orde van Oranje-Nassau.


Voor een overzicht zie de categorie:Eremedaille in zilver in de Orde van Oranje-Nassau.

Onderstaande lijst is van personen die ook onderscheiden zijn met de Eremedaille in zilver in de Orde van Oranje-Nassau, maar nog geen eigen pagina hebben in DeurneWiki. Deze lijst is niet volledig!

Gedecoreerde Jaar Verdienste(n)
Anker, Klaas van den 1981 Veertig jaar organist en verzorging boekhouding van de Hervormde gemeente Helenaveen. Lid Raad van Toezicht Rabobank
Beijers, Johannes Henricus 1997 Vijftig jaar lid, waarvan 12 jaar voorzitter van de Veengalm
Bellemakers, Piet 1977 Veertig jarig jubileum bij Hatéma in Deurne/Helmond. Verder actief bij het mannenkoor en het kerkkoor in de Sint-Jozefparochie.
Berbers, Riekie 1992 Vijftig jaar huishoudster familie Terruwe.
Bots, Gerard 1986
Custers, Huub 1987 Zaakvoerder Boerenbond Neerkant en administrateur Instelling voor Gezinszorg Neerkant. Voorzitter en erelid van fanfare St. Willibrordus. Lid van het Kerkbestuur.
Damen, A. 1988 ?
Damen, Mies 1993 Landbouwer en voorzitter NCB Liessel. Actief in de ruitersport en secretaris van de Stichting Evenemententerrein Deurne. Lid van de Liesselse Ondernemers Vereniging en secretaris van de vereniging van Oud Indië strijders.
Dijk, Theo van 1995 Veertigjarig jubileum bij Campina zuivelfabrieken. Voorzitter en secretaris Voedingsbond FNV afdeling Deurne. Voorzitter Vogelvereniging Kanexo
Elzen Hoeben, A. van de 1990 ?
Heijden, Albert v. d. 1994 Zes en dertig jaar werkzaam bij Boerenbond Deurne.
Heijden, Hannes van der ? ?
Houben, H. 1987 ?
Hout, P. van 1979 Veertig jarig jubileum bij DAF.
Janssen B. 1993 Veertig jarig jubileum bij machineconstructiebedrijf Van de Mortel in Liessel. Lid van de vrijwillige brandweer in Neerkant
Joosten, M. 1997 Vijftig jaar lid van het kerkelijk zangkoor in Neerkant. Voorzitter van De Veengalm en de mini-galm. Bestuurslid van de Cooperatieve Zuivelvereniging in Roermond.
Keijzers, J.H. 1993 Voorzitter bestuur Rabobank Vlierden-Brouwhuis. Lid van het schoolbestuur en het kerkbestuur in Vlierden.
Kivits, W. 1982 Veertigjarig jubileum bij Kon. Textielfabrieken J. Raymakers en Co in Helmond. Medeoprichter en secretaris van hondenclub De Trouwe Vriend. Voorzitter geweest van de Judoclub Deurne en stafmedewerker verbonden aan de Motorsport Organisatie Nederland.
Koolen, Franciscus Wihelmus 1986 ?
Kooter, Th. 1980 Veertig jaar actief lid Animato Zeilberg.
Kusters, J. 1992 Veertig jaar jubileum als werkplaatsadministrateur bij Garage De Peel bv in Helmond. Penningmeester van het Deurnes gemengd koor.
Lieshout, W.J.Th. 1988 ?
Louw, J. 1972 Veertigjarig jubileum bij Hatéma in Deurne/Helmond.
Luijten, Cor 1994 Voorzitter Kruisvereniging, Open Bejaardenwerk en Tuinbouwvereniging in Helenaveen. Organisator van de dodenherdenking, koster en collectant.
Luijten, Henry 1988 Zestig jaar lid en veertig jaar voorzitter van het gemengd koor St. Willibrordus Helenaveen. Bestuurslid van de "Jonge Boeren". Voorzitter van de voetbalclub en de Bond van Ouderen.
Manders, P. 1985 ?
Meulendijks, W. 1990 Erelid en erevoorzitter van het Sint Willibrordusgilde in Vlierden.
Moorsel, Gerrit van 1985 Veertig jarig jubileum bij Philips Eindhoven/Deurne.
Mullekom, Harry van ? ?
Mullekom, Jan van 1992 ?
Mullekom, Toon van 1987 40 jaar werkzaam bij Campina en 40 jaar jubileum fanfare Renantia en kerkkoor Griendtsveen.
Proenings, H.T. 1991 Veertigjarig dienstjubileum bij Gamma Holding NV in Helmond.
Rijssel, A.M. 1993 40-jarig jubileum als chauffeur bij Driessen Vlierden. Veertig jaar actief in de paardensportwereld. Commandant van de landelijke rijvereniging St. Willibrord in Vlierden en ponyclub De Bikkeldravertjes.
Rijt, Henricus Antonius van de 1986 ?
Veldhuizen, Cornelis L. 1993 Zestig jaar lid van het gemengd koor St. Willibrordus Helenaveen. Bestuurslid en erelid van fanfare Wilona. Lid van de toneelvereniging in en de Bond van Ouderen.
Verleg, J. 1972 Veertigjarig jubileum bij Hatéma in Helmond. Bestuurslid Rode Kruis afdeling Deurne.
Wal Klijn, C. van de 1993 Oudercomite van de Sint Willibrordusschool Deurne-Centrum, bestuur basisschool Den Houtenhoek. Medeoprichtster en bestuurslid van de Wilbert Tamboers. Actief voor Avondvierdaagse, Ziekentriduüm, Nederlandse Hartstichting, Zonnebloem, Vrouwengilde en het Missiethuisfront.
Wallen, Fons van der 1994 Veertigjarig lidmaatschap van Harmonie Sint Cecilia in Liessel, tevens secretaris en tweede dirigent. Leiding Blaaskapel De Peelzwervers.
Welten, Jan 1995 Het gezicht van de Liesselse Boerenbond en secretaris van de tuinbouwvereniging. Lid van de raad van toezicht Rabobank Liessel. Secretaris van ponyclub De Trouwe Vriendjes.
Verheijen, J. 1990 Bestuurslid van Koninklijke Harmonie Deurne en stichting Gerardushuis.
Geven, P. 1990 Jeugdwerk en secretaris van Deurne 19NU.