U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Iedere eerste maandag- en woensdagochtend van de maand van 10 tot 12 uur kunt u ons bezoeken in het heemhuis.

Overleg:Petrus Berkers (1851-1935)

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Petrus Berkers kreeg een zoon Johannes Berkers die trouwde met de Maria Theresia Vriese, dat is een dochter van Virginie de Corte, dochter van Seraphien de Corte en Blondina Verbeke.

Dat is ons bekend , maar wat bedoel je met deze opmerking.--Fien Verrijt (overleg) 5 mrt 2019 17:51 (CET)
Maria Theresia de Vriese is mijn overgrootmoeder, ik woon in Deurne en mijn zoons zijn hier geboren. Het cirkeltje is rond. Weet niet hoe ik dit kan koppelen zodat de stamboom doorgaat bij Deurne Wiki.
In DeurneWiki worden in principe alleen maar mensen beschreven die direct iets met Deurne te maken hebben. Als hun (schoon/stief)ouders niet direct iets met Deurne te maken hebben, dat wil zeggen, daar niet geboren of gewoond hebben, dan worden zij hooguit vermeld met hun geboorte- en sterftejaar en -plaats. Als die mensen buiten Deurne geleefd hebben dan mag je hopen dat er te zijner tijd ook een wiki over die plaatsen komt, waarin die gegevens wel passen. Het heeft daarom weinig zin om dergelijke gegevens in een (overleg)pagina van DeurneWiki te vermelden. Voor genealogische info, ook over niet-Deurnese voorouders, verwijzen wij graag naar de wekelijkse maandagochtendbijeenkomsten in het heemhuis. --Pieter Koolen (overleg) 7 mrt 2019 12:59 (CET)