U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Wilt u informatie vragen of geven over DeurneWiki? Iedere woensdagochtend van 10 tot 12 uur vrije inloop in het heemhuis.
DeurneWiki is gratis voor u als gebruiker,
en dat willen we zo houden!
Steun ons daarom en stem bij de Rabo ClubSupport op
heemkundekring H.N. Ouwerling Deurne

Hein van Bakel

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hein van Bakel (1960) is als fotograaf vooral bekend door de vele publicaties van zijn foto's in het Weekblad voor Deurne.


Hein volgde de grafische school in Eindhoven en werkte vervolgens bij een drukkerij in Deurne. Tijdens zijn dienstplicht volgde hij een cursus fotografie, later gevolgd door een opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn met als specialisatie reportagewerk. Zijn eindexamenproject was een reportage over de veemarkt in Den Bosch.

Anno 2015 werkt hij als zelfstandig fotograaf met het Weekblad voor Deurne, het Elkerliek Ziekenhuis en Oro als belangrijkste klanten.

Naast werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers was hij als fotograaf onder andere betrokken bij de tentoonstelling Deurne Toen en Nu. Later in 2015 maakte hij een fotoreportage over het Riet in Zeilberg die van vrijdag 18 september tot vrijdag 30 oktober 2015 in het gemeentehuis van Deurne te zien is.

Sinds 1980 is hij lid van fotoclub Optika