U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Iedere eerste maandag- en woensdagochtend van de maand van 10 tot 12 uur kunt u ons bezoeken in het heemhuis.

Overleg:Antoon Dekker (1886-1965)

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Is het nodig om het beroep stationschef, vernoemd in dit artikel, op enige manier te koppelen aan Station B.30c?. Hierin kom ik vanuit de overzichtslijst van stationschefs wel in hun aanverwante artikel maar vindt ik geen koppeling terug.--RinivD (overleg) 5 jul 2016 21:04 (CEST)

Ik begrijp je vraag niet helemaal. Het woord dienstwoning is in dit artikel gekoppeld aan Station B.30c (zie bewerkingstekst). Of bedoel je iets anders, een koppeling naar een categorie? Je kunt in de tekst van ieder artikel, dus ook van Station B.30c een directe koppeling maken naar een bepaalde categorie bijv. met de bewerkingstekst [[:categorie:stationschef|stationschef]] krijg als resultaat stationschef met een directe koppeling naar de categorie. Is dat wat je bedoelt? --Pieter Koolen (overleg) 5 jul 2016 23:10 (CEST)
Sorry, ik heb de koppeling dienstwoning, die verwijst naar Station B.30c, helemaal over het hoofd gezien. persoonlijk had ik die link overigens eerder verwacht aan het begin van het artikel omdat "stationschef" zoals vernoemd in het artikel de eerste link zou kunnen zijn naar Station B.30c.--RinivD (overleg) 6 jul 2016 01:52 (CEST)