U steunt de heemkundekring door lid of vriend te worden.
Op maandag- en woensdagochtend ontvangen we alleen op afspraak en onder voorwaarden bezoek in het heemhuis. Dinsdagavond gesloten.

Richten op gedichten

Uit DeurneWiki, de historische encyclopedie voor groot-Deurne.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Richten op gedichten
Richten op gedichten LR.jpg
Auteur(s) Veronica Coppens, Rennie van Windt, Helma Michielsen-van Deursen, Erik Vink, L. Bijnen, Carla van Bakel, Jacques van Dijk, Els Coppens-van de Rijt, Elisabeth van Windt. Bert Beulens, Wim van Splunder, W.A.M. van Heugten. P. Ceelen, Mieke Snijder, Matern Gijsen, Annemarie Reuver en J.L.A. de Hosson
Titel Richten op gedichten
Publicatiedatum 1987
Soort maandkalender
Locatie 0.29.06

Richten op gedichten is de naam van een kunstkalender die liep van mei 1987 tot en met april 1988 en werd uitgebracht door het Literair Café Deurne en fotoclub Optika in samenwerking met drukkerij Keijzers.


De maandkalender werd samengesteld uit materiaal dat resulteerde uit het project Poezie en fotografie dat in 1986 liep en uitliep op een tentoonstelling in het gemeentehuis.

De gedichten in de kalender werden gemaakt door Veronica Coppens, Rennie van Windt, Helma Michielsen-van Deurzen, Erik Vink, Bert Bijnen, Carla van Bakel, Jacques van Dijk, Els Coppens-van de Rijt, Elisabeth van Windt, Bert Beulens, Wim van Splunder, W.A.M. van Heugten, P. Ceelen, Mieke Snijder, Matern Gijsen, Annemarie Reuver en Jan de Hosson.

De foto's waren gemaakt door W. Manders, M. Fransen, P. Aarts, Hein van Bakel, Marius van Deursen, J. van den Eijnden, Ben de Boer en K. van Splunder.